Mobiele Truckwash

Al ruim 23 jaar is V&R Services dé specialist in het periodiek wassen van bedrijfswagens en trucks op locatie bij opdrachtgevers. V&R beschikt over in eigen beheer ontwikkelde, gecertificeerde mobiele reinigingsystemen en milieuvoorzieningen.

 

Milieu

Tijdens het mobiel wassen vangen we het vuile afvalwater op. Dit doen we met onze NEN EN 858 1- en 2 gecertificieerde mobiele milieuvoorzieningen. Opgevangen afvalwater zullen we ter plaatse filteren waarbij olie en slib word gescheiden. Onze afscheiders zijn altijd voorzien van COA filters.

 

De truckwash werkzaamheden voeren we uit bij u op uw locatie. V&R Services werkt met zeer gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Onze medewerkers komen op een met u van te voren afgesproken tijdstip op uw locatie en verzorgen vervolgens de reiniging van uw gehele of gedeeltelijke wagenpark, volledig afhankelijk op basis van uw eisen en wensen.

 

HACCP Reiniging 

We voeren de reiniging van laadruimten in uw voertuigen uit aan de hand van HACCP gecertificeerde middelen en procedures. Naast standaard periodieke reinigingbeurten van laadruimten, bieden we ook grondige dieptereiniging van laadruimten in voertuigen aan. We registreren de reinigingswerkzaamheden en bouwen een sluitende reinigingshistorie op. Deze is voor u realtime, altijd en overal inzichtelijk.

 

Partner AVJT/Shell

Indien gewenst kunnen wij onze mobiele truckwash diensten ook voor u uitvoeren op vertoon van AVJTcard of via de euroShellcard. U geniet zo van extra flexibiliteit, bijvoorbeeld tijdens vorstperioden of andere onwerkbaar weer situaties. U beschikt dan over honderden truckwashlocaties in binnen en buitenland, waarvan u direct gebruik kunt maken. Uw truckwash registratieoverzicht blijft gewoon uptodate.

 

Enkele voordelen van truckwash op locatie zijn;

  • uw gehele wagenpark op afgesproken momenten representatief zuiver

  • uw gehele logistieke reinigingsplanning en HACCP registratie uit handen

  • geen overbodige chauffeursuren, wachttijden en omrijkilometers naar de wasstraat

  • reiniging van uw wagenpark op elk gewenst moment gedurende 6 dagen per week