Glas & Gevelreiniging

Glasbewassing

Zuivere ramen zijn representatief, zorgen voor meer licht en voor een beter uitzicht. Onze specialisten verzorgen glasbewassing & onderhoud tot in de perfectie, zowel eenmalig als periodiek. Met behulp van hoogwerkers, ladders  en telescoopbewassing kunnen zij altijd overal bij. Ook op grotere hoogtes maakt dit glasbewassing  zeer goed mogelijk. En met behulp van de laatste technieken en de beste materialen verwijderen zij zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil, met een streeploos en glashelder resultaat.

 

Gevelreiniging

Ook de rest van uw gevel verdient een schoon en representatief gezicht. Wij kunnen  uw gevel eenmalig reinigen, maar ook periodiek, zodat deze er altijd optimaal uitziet. Wij kunnen dit combineren met het reinigen van uw beglazing en kozijnen, het verwijderen van graffiti en het aanbrengen van bescherming hiertegen.  Met een speciale vocht- en vuilwerende behandeling houden wij uw gevel in topconditie. Zo voorkomt u lelijke aanslag en ziet uw pand er weer representatief uit. Elke gevel is anders en daarom wordt er door ons in de meeste gevallen eerst een inventarisatie opgemaakt en een proefstuk gezet.

 

Anti-graffiti coating

Wij kunnen graffiti niet alleen effectief van uw gevel verwijderen, maar we kunnen ook nieuwe schade voorkomen. Door een anti-graffiti coating op de ondergrond aan te brengen, kunnen de kleur- en hechtingsstoffen van graffiti niet langer in de poriën van uw gevel doordringen. Wordt uw gevel opnieuw beklad, dan kunnen wij de graffiti gemakkelijk verwijderen en is de kans op blijvende schade veel kleiner. 

 

Naast het reinigen en conserveren van gevels, ontgroenen en reinigen wij ook galerijen, terrassen en daken.